NINA - Anouk Tribute Band

 

 

NINA bestaat  uit 5 energieke bandleden; zangeres, gitarist, bassist, drummer en toetsenist. Allemaal met jarenlange band en podium ervaring. Ze coveren de grootste hits en een aantal wat onbekendere pareltjes van Nederlands beste rockzangeres: Anouk!

 

 

 

Nina heeft al in vele verschillende bands gezongen: van allround, blues, country, pop en soul. Met het akoestisch duo "Autumn Leaves" treedt Nina de afgelopen jaren vaak op in binnen- en buitenland. En ook met haar progressieve rockband met eigen werk zet ze de boel wel eens op stelten.  Maar Nina's rauwe stemgeluid en breed bereik lijken samen met haar wilde moves en energie vooral in de wieg gelegd voor het vertolken van niemand minder dan Anouk!

 

Rob is een bekende gitarist in de Belgische scene. Naast allerlei coverbands heeft hij ook in de Vlaamse hitgroep Won Ton Ton (onder andere bekend van het nummer "I lie and I cheat") gespeeld. Verder is Rob een veelgevraagd studiomuzikant. Rob is ook gitarist in de Tribute Band  "Red Urban Funk Machine"

 

Jan heeft er inmiddels ook een lange bass-carrière opzitten. Hij heeft in de loop der jaren heel wat podium ervaring opgedaan in verschillende bands en speelt altijd met veel expressie en enthousiasme.

 

Bart begon al op 8 jarige leeftijd met drummen en heeft sindsdien behoorlijk wat muzikale watertjes doorzwommen, zoals de bands Nighttrain, Miss Terry, Maximum Basie en de JL concertband waarmee hij vele Vlaamse en internationale artiesten heeft begeleid. 

Dominique  bespeelt als sinds zijn kindertijd diverse instrumenten. Hij heeft een muzikale opleiding gevolgd en afgestudeerd als Klassiek Accordeonist
en deed daarbij ook nog Piano, Mondharmonica, Viool, Gitaar en Zang. Ook deed hij mee aan TV programma’s waaronder “X-Factor”, “Can You Duet” en “The TMF Showcase”. Verder heeft hij samengewerkt met bekende artiesten waaronder Stan Van Samang, Jan Van Looveren, Margriet Hermans en Jesse Perez. 

 

Samen staan ze garant voor een geweldige onvergetelijke show!

 

 

 

Nina

Rob

Jan 

Bart

Dominique

Maak jouw eigen website met JouwWeb